Γεροβασίλη: Δε γίνεται να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται στην κυβέρνηση – Πιθανόν αναπόφευκτο το «διαζύγιο» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Γεροβασίλη: Δε γίνεται να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται στην κυβέρνηση – Πιθανόν αναπόφευκτο το «διαζύγιο» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται, σε κυβερνητικό επίπεδο δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό».

Αναλυτικότερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, σε συνέντευξή της στον Alpha 98.9, έκανε λόγο για δύο διαφορετικές τάσεις εντός του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν από πάντα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως αρμόζει θα συζητηθούν αυτά τα ζητήματα».

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσει».

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ακόμη ότι «το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος», ακολουθώντας ουσιαστικά τη «γραμμή» που έδωσε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με χθεσινές δηλώσεις του, ο οποίος κάλεσε τους «αμφισβητίες» εντός της κυβέρνησης «να μην κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής» και να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό τις προτάσεις τους.

Μιλώντας τέλος για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «ενδεχομένως όταν χρειαστεί να πάμε σε εκλογές» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Σχόλια