Γεροβασίλη και ΣΥΡΙΖΑ «καρφώνουν» Πανούση

Γεροβασίλη και ΣΥΡΙΖΑ «καρφώνουν» Πανούση

Ευθέως κατά του Γιάννη Πανούση «έβαλε» η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητώντας τις καταγγελίες του αλλά και την αξιοπιστία των όσων έπραξε ως υπουργός επ” αυτών.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως «ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει».

Στην ανακοίνωσή της αμφισβητεί εμμέσως τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού λέγοντας πως «αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης» ανέφερε, τοποθετώντας την λέξη <διαλόγους> εντός εισαγωγικών.

Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί ακόμη τον κ. Πανούση «να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται».

Και κατέληξε: «Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».

ΣΥΡΙΖΑ: Ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας
Πυρά κατά του πρώην υπουργού εξαπέλυσε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή του ψέγει τον Γ. Πανούση λέγοντας πως «κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης, αφού είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες».
Και σημειώνει καταλήγοντας: «Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες».Σχόλια