Γιαννόπουλος: Όλα τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν δοθεί με απόλυτη διαφάνεια

Γιαννόπουλος: Όλα τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν δοθεί με απόλυτη διαφάνεια

Λάβρος κατά όσων συκοφαντούν τη δουλειά ενός σοβαρού οργανισμού όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανίστηκε ο πρόεδρός του κ. Γιαννόπουλος ο οποίος βεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι όλα τα κονδύλια που έχει δώσει ο οργανισμός του οποίου προίσταται έχουν δοθεί με απόλυτη διαφάνεια και για την προβολή των προγραμμάτων του.

Ο κ. Γιαννόπουλος έχει αντίθετη γνώμη με τον υπουργό εθνικής άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, και τόνισε ότι υπάρχουν παντού κονδύλια που δίνονται για τον οργανισμό που προβάλλουν.

Άλλωστε το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεργάζεται με όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους και ποτέ κάτω από παράνομες συνθήκες.

Ο κ. Γιαννόπουλος διευκρινίζει ότι τα ποσά έχουν διατεθεί για την προβολή των σκοπών του ΚΕΕΛΠΝΟ σε διάφορα μείζονα θέματα Δημόσιας Υγείας:

“Είναι όμως προφανές ότι οι πολίτες για να γίνουν γνώστες όλων αυτών των παραμέτρων της Δημόσιας Υγείας, όπως είναι το κάπνισμα, τα διάφορα λοιμώδη νοσήματα ελονοσία, φυματίωση, ιός ebola – λύσσα – ιοί της γρίπης Η1Ν1/Η5Ν1, εμβόλια, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καταπολέμηση κουνουπιών, ιός του Δυτικού Νείλου και τόσα άλλα.

Πρέπει να έχουν διαρκή ενημέρωση η οποία επιτυγχάνεται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – ηλεκτρονικά και έντυπα – κάτι που έγινε επιτυχώς την προηγούμενη πενταετία ως όφειλε να γίνει, και που σήμερα δυστυχώς λόγω της οικονομικής στενότητας δεν μπορούμε να την ολοκληρώσουμε, με απρόβλεπτες βλαπτικές επιπτώσεις στους συμπολίτες μας.

Κάθε τέτοια δράση, σύμφωνα με τα δεδομένα των οικονομικών μας υπηρεσιών εγένετο με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, με παραστατικά και παραδοτέα».

Ευθύνες

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Κέντρου επισημαίνει ότι κατά το παρελθόν γενόμενοι έλεγχοι από αρμόδια οικονομικά όργανα δεν καταλόγισαν ευθύνες ούτε στη διοίκηση ούτε στους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Σημειώνει, δε, πως όσα ανεφέρθησαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, για μαύρα χρήματα τα οποία εδόθησαν κατά καιρούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε δημοσιογράφους, είναι εκτός πραγματικότητας:

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ καθ’ όλα τα έτη λειτουργίας του ουδέποτε αποζημίωσε οιονδήποτε δημοσιογράφο (φυσικό πρόσωπο).

Αντιθέτως, το ΚΕΕΛΠΝΟ διαχρονικά και βάση αρμοδιότητας, υλοποιεί εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μέσω των ΜΜΕ – τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο, πάντοτε σε συνεργασία με τους επίσημους ομίλους και εταιρείες αυτών και τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα.

Ως εκ τούτου, κάθε αναφερόμενη λίστα σε φυσικά πρόσωπα δημοσιογράφων είναι παντελώς ανυπόστατη”.

Πηγή : isotimos.comΣχόλια