Γιατί χώρισαν Σαρλίζ Θερόν & Σον Πεν, λίγο πριν… τα σκαλιά της εκκλησίας

Γιατί χώρισαν Σαρλίζ Θερόν & Σον Πεν, λίγο πριν… τα σκαλιά της εκκλησίας

Μπορεί ο Σον Πεν να θεωρείται από πολλές γυναίκες ένας από τους πλέον γοητευτικούς εργένηδες, ωστόσο η, προσφάτως πρώην αγαπημένη του, Σαρλίζ Θερόν, «γκρεμίζει» την εικόνα του ιδανικού άντρα, αποκαλύπτοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός, γίνεται πολλές φορές κουραστικός και δεν είναι καθόλου διασκεδαστικός.

Τα παραπάνω αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στενός φίλος του ζευγαριού, μιλώντας στον ιστότοπο «HollywoodLife», και θέλοντας να ρίξει φως στα αίτια του χωρισμού.

Αν και κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει αναφερθεί ακόμα στο λόγο του χωρισμού τους, η ίδια πηγή που είναι κοντά στη Θερόν είπε: «Η Σαρλίζ έβλεπε ότι υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον αγαπάει πάρα πολύ και τον σέβεται απεριόριστα, αλλά ήθελε να ξεφύγει από την όλη ατμόσφαιρα της έντασης. Εξάλλου η Σαρλίζ είναι πολύ νέα».

«Η Σαρλίζ ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο γεγονός που κούραζε τον Σον. Χρειάζεται έναν άνδρα δίπλα της ο οποίος να έχει την ίδια ενέργεια με εκείνη. Και οι δυο τους είναι άνθρωποι που δίνουν μεγάλη σημασία στην καριέρα τους αλλά βλέπουν από εντελώς διαφορετική σκοπιά τα πράγματα. Ευτυχώς έχουν κρατήσει τη φιλία τους», σημείωσε η ίδια πηγή, αναφέροντας ότι οι διαφορετικές προτεραιότητες του ζευγαριού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χωρισμό τους.

«Η φιλία τους ήταν ανέκαθεν σημαντική και ξεχωριστή αλλά το ρομάντζο τους τελείωσε και για το λόγο αυτό ήρθε ο χωρισμός. Είναι καλό να ξέρεις πως παρόλο που ο έρωτας τελειώνει η φιλία και η αγάπη παραμένουν. Το γεγονός ότι δεν είναι ζευγάρι δεν σημαίνει ότι δεν αγαπιούνται σαν άνθρωποι. Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ», ανέφερε άλλος φίλος του ζευγαριού στο «HollywoodLife».

Υπενθυμίζεται πως η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι, τον Δεκέμβριο του 2013, μετά από φιλία πολλών ετών, ενώ ένα χρόνο μετά, το Δεκέμβριο του 2014, αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι. Παράλληλα, τον περασμένο Ιανουάριο ο Πεν υιοθέτησε τον τρίχρονο γιο της Σαρλίζ, Τζάκσον.

Ωστόσο, και αν και όλα έδειχναν ότι αυτή η σχέση θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας, η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στο φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο μήνα, και όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι χώρισε, και οι δυο τους αποφάσισαν να διατηρήσουν πλέον μόνο φιλικούς δεσμούς.Σχόλια