Γιατί χώρισαν Τζολί- Πιτ μετά από σχέση 12 ετών- Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα

Γιατί χώρισαν Τζολί- Πιτ μετά από σχέση 12 ετών- Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα

Έπειτα από μια σχέση 12 ετών, η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα ο δικηγόρος της διάσημης ηθοποιού.

Η Αμερικανίδα ζήτησε να λάβει την πλήρη επιμέλεια των έξι τους παιδιών και ζήτησε από τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση να επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ, ηλικίας 52 ετών, να επισκέπτεται τα παιδιά τους.

«Δεν επιθυμεί ο Μπραντ να έχει μαζί της την κοινή φυσική επιμέλεια» των παιδιών, «μονάχα την κοινή νομική επιμέλεια» σημειώνεται στο άρθρο του ιστοτόπου. Επιπλέον, δεν ζητά την καταβολή διατροφής από τον Μπραντ Πιτ.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα;

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται πλέον στους λόγους που μπορεί οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό.

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να απατούσε τη γυναίκα του με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ, με την Αντζελίνα Τζολί να προσλαμβάνει ντέτεκτιβ και να μαθαίνει τελικά την πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με το Page Six, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε από ιδιωτικό ερευνητή πως ο Μπραντ Πιτ την απατά με τη Μαριόν Κοτιγιάρ στο σετ της νέας τους ταινίας Allied. Η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει σχέση με τον ηθοποιό και συγγραφέα Guillaume Canet από το 2007 και έχουν ένα 4χρονο αγοράκι.

kotigiar_176306538.jpg

Σοκαρισμένος ο Μπραντ Πιτ

«Είμαι πολύ θλιμμένος από αυτό αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας» υπογραμμίζει ο Πιτ σε μια δήλωσε στο περιοδικό People. «Παρακαλώ τον Τύπο να μας δώσει τον χώρο που αξίζουμε σε αυτήν την δύσκολη στιγμή».

Η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον πρώην της σύζυγο, σύμφωνα με τα επίσημα δικαστικά έγγραφα. Ως ημερομηνία του χωρισμού αναγράφεται η 15η Σεπτεμβρίου.

Κάνναβη και αλκοόλ

Ο ιστότοπος TMZ, επικαλούμενος τα δικαστικά έγγραφα, ανέφερε ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι «πάρα πολύ εκνευρισμένη» από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ηθοποιός ανησυχούσε για τις επιπτώσεις στα παιδιά τους από την κατάχρηση στην κατανάλωση κάνναβης και αλκοόλ σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματα οργής που είχε.

 Σχόλια