Γυμνές φωτογραφίες, party, ποτά: Η τζiχαντίστρια δεν είχε διαβάσει ποτέ το κοράνι!

Γυμνές φωτογραφίες, party, ποτά: Η τζiχαντίστρια δεν είχε διαβάσει ποτέ το κοράνι!

Έξαλλο βίο, γεμάτο με καταχρήσεις και χωρίς κανέναν στόχο περιγράφει το περιβάλλον της την 26χρονη καμικάζι που ζώστηκε με εκρηκτικά και ανατινάχθηκε σε διαμέρισμα στο Σεν Ντενί στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας.

Άτομα από το περιβάλλον της μίλησαν στη Dailymail και παρουσιάζουν την ξαδέρφη του «εγκεφάλου» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, ως ένα party animal. Έπινε πολύ, κάπνιζε, πήγαινε συνεχώς σε κλαμπ και είχε πολλούς συντρόφους, ανέβαζε προκλητικές φωτογραφίες της στα social media και δεν δούλευε ούτε είχε θρησκεία.

Μάλιστα, ο αδερφός της αποκαλύπτει ότι η Χασνά δεν ενδιαφερόταν, δεν είχε διαβάσει το Κοράνι και φόρεσε πρώτη φορά μαντίλα τον προηγούμενο μήνα!

«Δεν την ενδιέφερε η θρησκεία. Ήταν μονίμως με το κινητό στο χέρι και στο Facebook. Προσπάθησα να την βάλω στο σωστό δρόμο αλλά δεν ήθελε. Μου έλεγε να την αφήσω ήσυχη», λέει ο αδερφός της.

«Την έβλεπα συνέχεια σε ένα κλαμπ στη Γερμανία. Δεν δούλευε, δεν σπούδαζε. Νομίζω ότι δεν είχε τελειώσει καν το σχολείο. Έπινε, κάπνιζε και γενικά είχε κακή φήμη» αναφέρει ένας γείτονάς της.

Πηγή: usay.grΣχόλια