Γυναικείες συνήθειες που απογοητεύουν το ταίρι σου

Γυναικείες συνήθειες που απογοητεύουν το ταίρι σου

Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που κάνουμε, που μπορείς εμείς να μην καταλαβαίνουμε ότι δυσανασχετούν το άνδρα που έχουμε δίπλα μας. Καλό θα ήταν, όσο είναι εφικτό να τις αποφύγουμε. Διάβασε πιο κάτω και δες ποιες είναι αυτές.

 

Περιμένεις από τον σύντροφό σου να διαβάσει το μυαλό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου είναι να περιμένεις από αυτόν να σε βοηθήσει χωρίς να το ζητήσεις ή να ανακαλύψει γιατί είσαι μουτρωμένη ή εκνευρισμένη. Μίλησε με τον σύντροφό σου και επένδυσε στον διάλογο.

 

Γκρινιάζεις συνεχώς. Είτε πρόκειται για την ακαταστασία στο σπίτι, είτε για το σπασμένο πόμολο της πόρτας ή ακόμα για το βάρος που ενδέχεται να πήρε. Η συνεχής γκρίνια τον εκνευρίζει. Επιπλέον, η εν λόγω συμπεριφορά σου θυμίζει περισσότερο λες και είσαι η μητέρα του παρά η σύντροφός του.

 

Χρησιμοποιείς το σεξ ως μέσο διαπραγμάτευσης. Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ ως μέσο για να πετύχουν αυτά που θέλουν. Εάν ο σύντροφός τους για παράδειγμα κάνει αυτά που οι ίδιες θέλουν τότε τον επιβραβεύουν με ένα καυτό βράδυ. Εάν από την άλλη δεν έχουν τη συμπεριφορά που οι ίδιες επιθυμούν τότε τον τιμωρούν με το να αρνηθούν να κάνουν σεξ μαζί του.

 

Αναμένεις από τον σύντροφό σου να συμπεριφέρεται όπως οι φίλες σου. Οι άντρες και οι γυναίκες δεν είναι μόνο διαφορετικοί σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Συνήθως, οι άντρες δεν ενδιαφέρονται να συζητούν όλο το βράδυ για το πώς πήγε η μέρα ή για τα κουτσομπολιά της γειτονιάς.

 

Περιμένεις να είναι ο πρίγκιπας των ονείρων σου. Προσγειώσου στην πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Προτίμησε να αγαπήσεις τον σύντροφό σου όπως είναι με τα δυνατά και αδύνατά του σημεία παρά να προσπαθείς συνεχώς να αλλάξεις τον χαρακτήρα και τις συνήθειές του.

 

 Σχόλια