Γιος γνωστού τραγουδιστή εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών

Γιος γνωστού τραγουδιστή εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εκβίαζε μεσίτες, ενοικιαστές και αγοραστές ακινήτων με στόχο να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, κατηγορούνται τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές, μεταξύ των οποίων και γιος γνωστού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο γιος του τραγουδιστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου, αλλά και μιας σχολής Τάε Κβον Ντο, μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο, φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πεθερός του γιου του τραγουδιστή είναι μεσίτης και συνεργαζόταν με δύο εργολάβους. Κάποια στιγμή, οι εργολάβοι έδωσαν τη μεσιτεία για δύο ακίνητα σε άλλους μεσίτες, οι οποίοι τα πούλησαν.

Από εκείνη τη στιγμή και πέρα, άρχισε η εκβίαση των δύο εργολάβων και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση από την πλευρά τους, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μεσίτες, κατασκευαστές και αγοραστές, δέχονταν τηλεφωνήματα με απειλές.

Μάλιστα, κάποιες από τις απειλές εκείνες φαίνεται πως έγιναν και πράξη, αφού το αυτοκίνητο ενός από τα φερόμενα ως θύματα καταστράφηκε έπειτα από τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

Παράλληλα, οι εκβιαστές είχαν καταφέρει να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο 49χρονος, από τη σχολή και το γυμναστήριο του γιου του τραγουδιστή, που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα, φέρεται να ενημέρωνε τηλεφωνικά και τον γιο του γνωστού τραγουδιστή, χωρίς να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν.

Τελικά, οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.Σχόλια