Γκάφα ολκής από τον Βούτση! Έστειλε συλλυπητήρια στον Νικολόπουλο ενώ η κόρη του είναι ζωντανή!

Γκάφα ολκής από τον Βούτση! Έστειλε συλλυπητήρια στον Νικολόπουλο ενώ η κόρη του είναι ζωντανή!

Σε ένα μακάβριο λάθος υπέπεσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ο οποίος ναι μεν είχε ευγενείς προθέσεις απέναντι στον ανεξάρτητο βουλευτή , Νίκο Νικολόπουλο, ωστόσο η ενέργεια του αυτή μαρτυρά κάθε άλλο παρά υπεύθυνη στάση.

Όπως είναι γνωστό η οικογένεια  Νικολόπουλου περνά δύσκολες ώρες έπειτα από την περιπέτεια υγείας της 17χρονης κόρης τους καθότι η κατάσταση υγείας της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ωστόσο, έπειτα από το τεράστιο λάθος του κ. Βούτση  το προεδρείο της Βουλής προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αναρτώντας , λίγο μετά τις 13:00 νέα ανακοίνωση-επανόρθωση, με την οποία πλέον ο Νίκος Βούτσης δεν εκφράζει τα συλλυπητήρια του αλλά, την αμέριστη συμπάραστασή του και τη θερμή του αλληλεγγύη στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης.

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

Διαβάστε το μήνυμα – γκάφα του προέδρου της Βουλής προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο:

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.».

 Σχόλια