Γλυφάδα: Σύλληψη νοικοκυράς που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Γλυφάδα: Σύλληψη νοικοκυράς που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Μια 41χρονη Ελληνίδα νοικοκυρά «κατέβαζε» στον υπολογιστή της υλικό παιδικής πορνογραφίας και χάζευε άλλες γυναίκες – ακόμη και ηλικιωμένες – σε σκληρές σεξουαλικές περιπτύξεις με ανηλικα αγόρια.

Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός ενός ηλεκτρονικού ίχνους της, κατά τη διάρκεια διεθνούς έρευνας στον παγκόσμιο ιστό, με τη συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στη μνήμη του υπολογιστή, κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν καταχωρισμένα δεκάδες αρχεία με ανήλικα αγόρια κάτω των 15 ετών, τα οποία έκαναν σεξ με γυναίκες από 40 έως 60 χρόνων. Όπως διαπίστωσαν, η 41χρονη αντήλλασσε το αρρωστημένο υλικό και με άλλες γυναίκες!

Από την ίδια έρευνα προέκυψε η συμμετοχή άλλων δύο Ελλήνων στο διεθνές κύκλωμα παιδοφίλων. Πρόκειται για έναν 72χρονο πρώην δικαστικό επιμελητή και έναν 34χρονο φαρμακοποιό, οι οποίοι συνελήφθησαν σε μεγάλη πόλη της Ηπείρου και στα νότια προάστια της Αττικής, αντίστοιχα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές, δύο εσωτερικοί και δύο φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο USB αποθήκευσης δεδομένων, δύο κινητά με κάρτες SIM και πέντε DVDs

Σχόλια