Γνωστή πρωταγωνίστρια…αποκάλυψε ότι είχε κοιμηθεί με δύο συμπρωταγωνιστές της

Γνωστή πρωταγωνίστρια…αποκάλυψε ότι είχε κοιμηθεί με δύο συμπρωταγωνιστές της

Η Tori Spelling, η τηλεοπτική Ντόνα του σήριαλ « Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», που συντρόφευε μαζί με την παρέα της, τα εφηβικά όνειρα αρκετών, απάντησε σε μερικές… καυτές ερωτήσεις για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά.

Η Tori συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι της Αμερικής, «μπήκε στον ανιχνευτή ψεύδους», φανταστείτε κάτι σαν το τηλεπαιχνίδι, «Η στιγμή της αλήθειας», και οι απαντήσεις ήταν…φωτιά. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, της εκπομπής, ρώτησε την τηλεοπτική Ντόνα αν συνυπήρξε ερωτικά με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της. Η Tori, απάντησε ναι και συνέχισε λέγοντας… «όχι μόνο με έναν»!

«Ήμουν μικρή, ο Brian (Austin Green) και εγώ ήμασταν οι μικρότεροι στη σειρά, ήμασταν 16 και θυμάμαι την πρώτη φορά που έπιασα το χέρι του, μου άρεσε» είπε διευκρινίζοντας πως ήταν κάτι περισσότερο από σεξ ανάμεσα τους, «ανατρίχιαζα όταν του μιλούσα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια επέμενε να αποκαλύψει και το δεύτερο πρόσωπο, ωστόσο εκείνη είπε πως δεν το έχει αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν. Δια της εις άτοπου όμως η παρουσιάστρια έφτασε ανάμεσα στον Luke Perry και τον Jason Priestley.Σχόλια