Γνωστή Σταρ Ελλάς στα δίχτυα της πορνείας

Γνωστή Σταρ Ελλάς στα δίχτυα της πορνείας

Κάνει βίζιτες στο εξωτερικό και ψάχνει χορηγούς για τα ταξίδια της

«Επώνυμες» τραγουδίστριες και μοντέλα  προωθούνται στην πορνεία από διάφορα κυκλώματα που τους τάζουν μεγάλη ζωή και αναγνωσιμότητα.

Θολώνουν το μυαλό τους αυτό που δεν έχουν και όλα φαντάζουν καλύτερα για αυτά τα κορίτσια που πραγματικά έχουν μόνο ωραία πόδα ή και ωραία οπίσθια να δείξουν. Κάθε φορά ακούμε και κάτι νέο για κορίτσια που μπλέκουν στα δίχτυα της πορνείας και κάποιες φορές δεν το ήθελαν κιόλας για να μην πω τις περισσότερες. Αλλά το εύκολο χρήμα κάποιες  φορές είναι ωραίο και ειδικά όταν το μόνο που κάνεις είναι να ανοίγεις τα ποδιά σου…

Έτσι λοιπόν μετά από πληροφορίες μας έγκυρες πάντα, γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς μικρή πολύ σε ηλικία, (και πρόσφατα εστεμμένη)  έκανε μια απόπειρα να δοκιμάσει την τύχη της σε αυτό το πανάρχαιο επάγγελμα ή καλύτερα στην καινούργια ορολογία του όρου (είναι και πιο πολύ της μόδας) Βίζιτα, να μπλέξει σε αυτό το χώρο.

Είναι όμορφη, πολύ σέξυ, με καλογυμνασμένο κορμί και όμορφα χαρακτηριστικά, αφού πήρε τον τίτλο αλλά δεν κατάφερε να κάνει και πολλά σε αυτό το χώρο άρχισε τα ταξίδια. Προορισμοί μέρη όπου οι καλλονές έχουν πέραση, ας πούμε στο Κάιρο για παράδειγμα. Εκεί διάφοροι που ασχολούνται με τον χώρο την πλησίασαν και της πρότειναν δουλειά. Εκείνη στην αρχή κατάλαβε μοντέλο … αλλά αυτοί εννοούσαν μοντέλο στο κρεβάτι.

Έτσι λοιπόν αφού πέρασε καλά, διασκέδασε και είδε κάποια πράγματα που πιθανόν να μην της άρεσαν και πολύ, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα. Όμως εδώ οι δουλειές δεν πάνε και πολύ καλά και όπως μάθαμε ψάχνει να βρει τρόπο και ανθρώπους για να την σπρώξουν σε ένα μέρος του πλανήτη που μυρίζει χλιδή και λεφτά. (βλέπε Ντουμπάι… πάνε καλά οι δουλειές εκεί). Όπως καταλάβατε δεν μπορεί να δουλέψει για 400 ευρώ σερβιτόρα ούτε καν γραματέας … Ίσως τα 400 ευρώ να είναι για αυτή, πιο γρήγορα να τα βγάλει σε μια στάση.. μόνο και αυτή δεν είναι του λεωφορείου …

Πάμε λοιπόν για Ντουμπάι και Μαρακές για να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις μιας και η Φτωχο Ελλαδίτσα  δεν έχει να της προσφέρει τίποτα παραπάνω λόγω προσόντων εδώ υπάρχει κρίση βλέπεις, άσε που κυκλοφορεί και πολύ βίζιτα, οπότε κάποιες της τρώνε την θέση.

Η Σταρ Ελλάς, λοιπόν αυτό το κορίτσι το φρέσκο και όμορφο καταλήγει να πουλάει την ομορφιά της δεξιά και αριστερά χωρίς κάποιο σκοπό .. Κρίμα γιατί όταν βγήκε όλοι είχαν πει τότε, πως είναι κούκλα και θα πάει μπροστά… Μάλλον μπερδευτήκαν στην κυκλοφορία…

Δεν ήξεραν όμως …

Δυστυχώς για όσους την ξέρουν επιμένουν πως είναι καλό παιδί και είναι κρίμα όλο αυτό που κάνει. Πιστεύουν δε πως θα ξεφύγει από όλο αυτό τον πληρωμένο έρωτα εκτός κι αν βρεθούν στο δρόμο της καλοί άνθρωποι και την χαλάσουν.

 

Από την Άννα Τσιάλτα – εφημερίδα ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ

Σχόλια