Γνωστός ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων & η οικογένειά του ήρθαν αντιμέτωποι με 4 διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους

Γνωστός ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων & η οικογένειά του ήρθαν αντιμέτωποι με 4 διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους

Στιγμές τρόμου έζησε χτες το βράδυ γνωστός ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων μαζί με τη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, στο σπίτι τους στην Εκάλη.

Όταν όλη η οικογένεια έφτασε με το αυτοκίνητο στο parking του σπιτιού, επιστρέφοντας από έξοδο που είχαν πραγματοποιήσει, έπιασαν εν δράσει 4 διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν εισβάλει στην οικία τους.

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς χτύπησε με μία βαριοπούλα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, μόλις αυτό μπήκε στο parking, προειδοποιώντας με αυτό τον τρόπο τους 3 συνεργούς του, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν και χτύπησε ένα φορτηγάκι, με το οποίο πιθανότατα είχαν φτάσει οι διαρρήκτες στη μονοκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Δανάης, στην Εκάλη.

Η κίνησή του αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει από το φορτηγάκι το ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που οι δράστες είχαν ήδη προλάβουν να φορτώσουν σε αυτό, με τους διαρρήκτες ωστόσο, να τρέπονται άμεσα σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους το δεύτερο.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων διαρρηκτών.Σχόλια