Απάντηση Δραγασάκη στον Μητσοτάκη για τις προσλήψεις:«Mήπως  ξέχασε τις απολύσεις και τ’ άλλα κατορθώματά του ως υπουργός του Σαμαρά;»

Απάντηση Δραγασάκη στον Μητσοτάκη για τις προσλήψεις:«Mήπως ξέχασε τις απολύσεις και τ’ άλλα κατορθώματά του ως υπουργός του Σαμαρά;»

Μετά την τοποθέτηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω Twitter για τις προσλήψεις του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ο Γιάννης Δραγασάκης απάντησε στις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ με την παρακάτω δήλωση:

«Οπως έκανε και τον περασμένο Φεβρουάριο, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αγνοεί πως το Γραφείο του Αντιπροέδρου δεν διαθέτει διοικητικούς υπαλλήλους ή συμβούλους», απάντησε ο κ. Δραγασάκης στην καταγγελία που είχε κάνει ο βουλευτής της ΝΔ, μέσω Twitter, χρησιμοποιώντας και εκείνος το ίδιο μέσο.

«Κάθε φορά λοιπόν γίνεται σύσταση του Γραφείου εκ του μηδενός με το απολύτως αναγκαίο για την κρίσιμη λειτουργία του προσωπικό. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Δεν πρόκειται για νέες προσλήψεις ή για νέο προσωπικό, αλλά για ανασύσταση της δομής που υπήρχε μετά την 25η Ιανουαρίου μέχρι και την προκήρυξη των τελευταίων εκλογών…», έγραψε ακόμη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, για να περάσει αμέσως μετά στην επίθεση.

«Ασχετοσύνη η φθηνή δημαγωγία; Ή μήπως νομίζει ότι ο κόσμος ξέχασε τις απολύσεις και τ’ άλλα κατορθώματά του ως υπουργός του Σαμαρά;», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Δραγασάκη.Σχόλια