Huffington Post: Τι δεν πρέπει να φάνε οι τουρίστες στην Ελλάδα

Συμβουλές για να μην… παραπλανηθούν από τους Έλληνες εστιάτορες δίνει η αμερικανική ιστοσελίδα Huffington Post στους τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφτούν τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι, αν και προτρέπει τους επίδοξους επισκέπτες της Ελλάδας να γευτούν τις νοστιμιές της χώρας, ωστόσο, υποστηρίζει πώς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όσον αφορά αρκετά πιάτα.

Συγκεκριμένα, η Huffington Post προτείνει στους τουρίστες να αποφύγουν τις μικρές τηγανητές νοστιμιές όπως τα κεφτεδάκια και τις πατάτες γιατί συνήθως είναι προτηγανισμένα και ξαναζεσταίνονται.

Ακόμη τους συμβουλεύει να μη βιαστούν να φάνε τον πρώτο μουσακά που θα βρουν μπροστά τους επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι φρέσκος αλλά κατεψυγμένος και ζεσταμένος.

Ακόμη συνιστά την προσοχή τους όσον αφορά στα εστιατόρια που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα πάντα, από πίτσα και χάμπουργκερ έως καλαμαράκια, καθώς συνήθως δεν σερβίρουν καλής ποιότητας φαγητό.

Η Huffington Post συμβουλεύει ακόμη τους τουρίστες να προσέχουν τους Έλληνες σερβιτόρους στις τουριστικές περιοχές καθώς συχνά μπορεί να αποδειχθούν… παραπλανητικοί.

Σύμφωνα μα την ιστοσελίδα, οι πιο ασφαλείς τροφές, ως προς την ποιότητα, είναι συνήθως η ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η φάβα, τα χόρτα, η φέτα, οι παστές ή οι μαριναρισμένες σαρδέλες, ο γαύρος και τα λαδερά.




Σχόλια