Οι 7 καλύτερες στιγμές για να κάνεις σεξ

Οι 7 καλύτερες στιγμές για να κάνεις σεξ

Θα έχεις παρατηρήσει φυσικά, ότι δεν έχεις πάντα την ίδια ερωτική διάθεση. Υπάρχουν στιγμές που η λίμπιντό σου είναι πολύ ανεβασμένη και άλλες φορές που δεν έχεις όρεξη καθόλου. Παρακάτω θα δεις ποιες είναι οι κατάλληλες στιγμές για ερωτική επαφή με το σύντροφό σου.

 

1. Πριν από μια σημαντική παρουσίαση. Έρευνες έδειξαν πως το σεξ προσφέρει ηρεμία, μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και το άγχος. Άτομα που είχαν σεξουαλική επαφή πριν από μια σημαντική για εκείνους παρουσίαση, είχαν λιγότερο άγχος και περισσότερη επιτυχία.

 

2. Κατά τη διάρκεια του πρωινού. Το πρωί η τεστοστερόνη αλλά και η ενέργεια βρίσκονται στα ύψη. Συγχρόνως, η ωκυτοκίνη, ορμόνη που εκκρίνεται φυσικά από τον ίδιο τον οργανισμό κατά τη σεξουαλική επαφή, βοηθά ώστε οι δυο σας να αισθάνεστε ενωμένοι κατά τη διάρκεια της μέρας ενώ οι ενδορφίνες ενισχύουν τη διάθεσή σας.

 

3. Όταν η διάθεσή σου είναι στα κάτω της… (και ενδέχεται να αρρωστήσεις) Το σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ γίνεται ο καλύτερος «σύμμαχος» να προφυλαχθείς από κρυολογήματα ή γρίπη καθώς αλλάζει ο καιρός. Η ανοσοσφαιρίνη Α, ένα αντιγόνο, που καταπολεμά τη γρίπη, αυξάνεται όσο περισσότερο αυξάνεται και η συχνότητα που κάνεις σεξ.

 

4. Την 14 μέρα του κύκλου σου. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως περίπου 14 μέρες μετά την έναρξη του καταμήνιου κύκλου σου, η κλειτορίδα μεγαλώνει κατά 20% με αποτέλεσμα εκείνη τη μέρα να λαχταράς περισσότερο τη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου. Φυσικά εκείνη την μέρα γίνεται και η ωορρηξία, για αυτό δικαιολογείται η έντονη επιθυμία για έρωτα.

 

5. Μετά από γυμναστική. Μετά από 20 λεπτά γυμναστικής (και ιδιαίτερα με το ποδήλατο) είσαι έτοιμη να δώσεις τα πάντα. Το σώμα σου αντλεί περισσότερη τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια της άσκησης με αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερη (φυσική) επιθυμία για έρωτα.

 

6. Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Προτίμησε να έχεις μια έντονη νύχτα πάθους παρά να πιεις αλκοόλ ώστε να αποβάλλεις το εργασιακό άγχος. Μελέτες έδειξαν πως το σεξ, η σωματική επαφή και το να κρατάς τα χέρια κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης μπορεί να μειώσει τα επίπεδα στρες και να σε κάνει να αισθανθείς γρηγορότερα ηρεμία και γαλήνη.

 

7. Μετά από μια «τρομακτική» εμπειρία. Κοινώς μετά μια ταινία θρίλερ ή μετά από συναρπαστική εμπειρία στο τρενάκι του λούνα παρκ ή οτιδήποτε άλλο ενδέχεται να σε έχει τρομάξει. Το σώμα σου ήδη βρίσκεται σε διέγερση με αποτέλεσμα η σεξουαλική σου επιθυμία να είναι αυξημένη.

 

 

 


Σχόλια