Η ΑΕΚ πιστός συμπαραστάτης στους άστεγους !

Η ΑΕΚ πιστός συμπαραστάτης στους άστεγους !

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πιστός συμπαραστάτης και αρωγός των συνανθρώπων μας δραστηριοποιείται για ακόμα μια φορά.

Μέλη της ομάδας των αστέγων και του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» καθώς και του σωματείου ΡΕΤΟ Ελλάς θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΠΑΣ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου Στόχος έστω για λίγο να «δραπετεύσουν» από την σκληρή πραγματικότητα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματά τους και να απολαύσουν μικρές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου μέλη της ομάδας των αστέγων και του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» καθώς και του σωματείου ΡΕΤΟ Ελλάς θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «Σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από ανθρώπους που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες.

Το Σωματείο ΡΕΤΟ Ελλάς -Πρόκληση της Ελπίδας είναι μια κρατική οργάνωση με κοινωφελή μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που ζουν στο περιθώριο.

Η πρόσκληση αυτή στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας είναι ανοικτή και θα επαναλαμβάνεται όποτε αυτό είναι εφικτό, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν».Σχόλια