Οι Αι Βασίληδες κάνουν περίπατο στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι Αι Βασίληδες κάνουν περίπατο στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εορταστική ατμόσφαιρα θα επικρατεί σήμερα στο κέντρο της πόλης με εκατοντάδες Αγιοβασίληδες να κάνουν τον περίπατο τους, φέρνοντας τα Χριστούγεννα λίγο νωρίτερα στην καρδιά της Αθήνας.

Το «2ου Athens Santa Run» είναι γεγονός και οι συμμετέχοντες  θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ. στο κέντρο με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου), χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό. Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει καταβάλλοντας 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Από τις 10 το πρωί και έως το πέρας της εκδήλωσης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά και η στάση και στάθμευση των οχημάτων θα απαγορεύεται σε:

-Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

*Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχόλια