Οι αγρότες έκλεισαν εκ νέου το τελωνείο στον Προμαχώνα – Απογοήτευση από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Οι αγρότες έκλεισαν εκ νέου το τελωνείο στον Προμαχώνα – Απογοήτευση από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν εκ νέου το τελωνείο στον Προμαχώνα, έπειτα από ένα 24ωρο λειτουργίας, ενώ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου που συμμετείχε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε την απογοήτευσή του από τη συνάντηση, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, θετικά στοιχεία.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο ΑΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στο τελωνείο του Προμαχώνα, Γιάννης Τουρτούρας, σημείωσε ότι έπεσαν στο κενό οι προτάσεις που έθεσαν οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα για θέματα κόστους παραγωγής, αφού «ούτε αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, αλλά ούτε και χαμηλό ρεύμα συζήτησε ο πρωθυπουργός».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα θετικά της συνάντησης: «Για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε το αφορολόγητο, ενώ η συνδεδεμένη και εξισωτική δε θα μπαίνουν σαν εισόδημα».

Όπως δήλωσε ο κ. Τουρτούρας, οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους θα ληφθούν στη διάρκεια γενικής συνέλευσης των συμμετεχόντων στο μπλόκο του Προμαχώνα, αύριο Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι το τελωνείο του Προμαχώνα, που παρέμεινε ανοιχτό σχεδόν 24 ώρες, έκλεισε εκ νέου.Σχόλια