Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας για το τραγικό δυστύχημα στο Everest

Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας για το τραγικό δυστύχημα στο Everest

Ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα σε κατάστημα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας, διαβεβαιώνει η διαχειρίστρια εταιρεία, Everfood ΑΕ.

Στην ανακοίνωσή της, η Everfood ΑΕ εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία εργαζόταν επί 15 χρόνια στην εταιρεία, και έχασε την ζωή της από την έκρηξη στο κατάστημα, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

«Θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως η διοίκηση, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι, καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Παράλληλα, η Everfood ΑΕ δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση, το ταχύτερο δυνατόν.

«Η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην Πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική μαρτυρία στο eReportaz – Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: «Γλίτωσα για 30΄΄ από την έκρηξη»Σχόλια