Η ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ A.E. για τον αποκλεισμό του MEGA

Η ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ A.E. για τον αποκλεισμό του MEGA

Μετά τη χθεσινή απόφαση εκτός του διαγωνισμού για την παροχή τηλεοπτικών αδειών τέθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega και άλλοι δύο διεκδικητές, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αναφορικά με την ολοκλήρωση της φάσης προεπιλογής των υποψηφίων για τον διαγωνισμό.

Σήμερα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση αυτή:

«Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. κρίθηκε από καινοφανή όργανα, «στάσιμη».

Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε;

H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία, διαθέτει την διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις Τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ, απασχολεί δε συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ.

Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της.»

Σχόλια