Η ανατρεπτική μαρτυρία για τoν Παντελίδη και την χαρτοπαικτική λέσχη

143 0

Πηγές από την πλευρά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη κάνουν λόγο για ύπαρξη μιας μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία μία ώρα πριν το δυστύχημα κι ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν μαζί με τα δύο κορίτσια στη χαρτοπαικτική λέσχη, έγινε συζήτηση για το αν μπορεί να οδηγήσει, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο Παντελίδης ζήτησε να του φτιάξουν καφέ για να συνέλθει πριν πιάσει το τιμόνι.

Ωστόσο, το σημείο που στέκονται οι συγγενείς του, είναι ο διάλογος που η συγκεκριμένη μαρτυρία αποδίδει στα δύο κορίτσια, τη Φρόσω Κυριακού και τη Μίνα Αρναούτη, όπως αναφέρει το newsit, την ώρα που ο ερμηνευτής έπινε φραπέ για να συνέλθει. Φέρεται η Αρναούτη να λέει στην Κυριακού: «Δεν πρόκειται να οδηγήσει ο Παντελής, Φρόσω. Καλό είναι να το πάρεις εσύ το αμάξι«.

Οι στενοί συγγενείς του Παντελίδη είναι πεπεισμένοι ότι αυτό συνέβη και στις 07:30 το πρωί έφυγαν από τη λέσχη με την 21χρονη κοπέλα στο τιμόνι, κάτι που η ίδια έχει αρνηθεί ήδη με την πρώτη της συνέντευξη. Σύμφωνα άλλωστε τόσο με την Τροχαία όσο και με την Πυροσβεστική, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, καθώς DNA του βρέθηκε τόσο στο τιμόνι όσο και στο χειρόφρενο.

Πηγή: Youweekly.grJoin the Conversation