Η ανατρεπτική μαρτυρία για τoν Παντελίδη και την χαρτοπαικτική λέσχη

Η ανατρεπτική μαρτυρία για τoν Παντελίδη και την χαρτοπαικτική λέσχη

Πηγές από την πλευρά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη κάνουν λόγο για ύπαρξη μιας μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία μία ώρα πριν το δυστύχημα κι ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν μαζί με τα δύο κορίτσια στη χαρτοπαικτική λέσχη, έγινε συζήτηση για το αν μπορεί να οδηγήσει, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο Παντελίδης ζήτησε να του φτιάξουν καφέ για να συνέλθει πριν πιάσει το τιμόνι.

Ωστόσο, το σημείο που στέκονται οι συγγενείς του, είναι ο διάλογος που η συγκεκριμένη μαρτυρία αποδίδει στα δύο κορίτσια, τη Φρόσω Κυριακού και τη Μίνα Αρναούτη, όπως αναφέρει το newsit, την ώρα που ο ερμηνευτής έπινε φραπέ για να συνέλθει. Φέρεται η Αρναούτη να λέει στην Κυριακού: «Δεν πρόκειται να οδηγήσει ο Παντελής, Φρόσω. Καλό είναι να το πάρεις εσύ το αμάξι«.

Οι στενοί συγγενείς του Παντελίδη είναι πεπεισμένοι ότι αυτό συνέβη και στις 07:30 το πρωί έφυγαν από τη λέσχη με την 21χρονη κοπέλα στο τιμόνι, κάτι που η ίδια έχει αρνηθεί ήδη με την πρώτη της συνέντευξη. Σύμφωνα άλλωστε τόσο με την Τροχαία όσο και με την Πυροσβεστική, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, καθώς DNA του βρέθηκε τόσο στο τιμόνι όσο και στο χειρόφρενο.

Πηγή: Youweekly.grΣχόλια