Η απάντηση Σαμαρά περί εμπλοκής στη λίστα Λαγκάρντ

Η απάντηση Σαμαρά περί εμπλοκής στη λίστα Λαγκάρντ

Σύμφωνα με κύκλους του Αντώνη Σαμαρά: «Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους», ενώ συμπληρώνουν χαρακτηριστικά για την κυβέρνηση «Σε απελπισία η γνωστή ομάδα του Μαξίμου», απαντώντας με αυτό τον τρόπο για την αναφορά του ονόματος της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, που βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.

Παράλληλα απαντούν στην κυβερνητική εκπρόσωπο που προέβη το μεσημέρι σε σχετικές δηλώσεις:

«Η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία» ανέφεραν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, ο Ιωάννης Παγίδας, πεθερός του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Συνδικαιούχος του λογαριασμού είναι η Ευτυχία Παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη από την Ευτυχία (Έτα) Παγίδα Σαμαρά, νύφη του Αντώνη Σαμαρά.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γιάννης Παγίδας εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με λατινικούς χαρακτήρες ως JEAN PAGUIDAS και η αναγραφή του ονόματός του με αυτό τον τρόπο είναι ο λόγος που δεν δημιουργήθηκαν υποψίες πως πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σχόλια