Η απίστευτη αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ που σήμερα έχει γενέθλια

Η απίστευτη αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ που σήμερα έχει γενέθλια

Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται σήμερα 90 ετών και το παλάτι γιορτάζει. Τον περασμένο μήνα η βασίλισσα της Βρετανίας πόζαρε για τον φακό της διάσημης Αμερικανίδας φωτογράφου  Άνι Λίμποβιτς στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η πιο κάτω φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της Ελισάβετ.

Σε αυτή, η βασίλισσα απεικονίζεται για πρώτη φορά μαζί με το μικρότερο μέλος της οικογένειας, την μόλις 11 μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Όσον αφορά στο τι έγινε στα παρασκήνια της φωτογράφισης, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ήταν ένα «χαρούμενο, χαοτικό και ζεστό απόγευμα» και οι γονείς όλων των παιδιών βρίσκονταν στην αίθουσα, μέσα στην οποία τραβήχτηκε η μοναδική αυτή εικόνα.

Ωστόσο, μέλος της προσωπικής της φρουράς της Βασίλισσας, μιλώντας στους Times προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη. Ο τελευταίος, περιγράφει τη στιγμή που η Ελισάβετ ένιωσε την ανάγκη να βγει για βόλτα έξω από το κάστρο του Μπάλμοραλ στην Σκωτία και να βρεθεί ανάμεσα σε μη γαλαζοαίματους θνητούς.

Ο κ. Ρίτσαρντ Γκρίφιν, επί 30 χρόνια μέλος της προσωπικής φρουράς λέει: «Μια παρέα Αμερικανών τουριστών μάς πλησιάζει. Η βασίλισσα φορούσε κασκόλ και παλτό τουίντ μάλλινο. Οι τουρίστες ρωτούν την Ελισάβετ: ‘Μένετε εδώ κοντά στην περιοχή;’. Εκείνη απάντησε πως πράγματι το σπίτι της είναι κοντά. ‘Έχετε ποτέ συναντήσει τη βασίλισσα της Αγγλίας;’, ρώτησαν οι τουρίστες και η ετοιμόλογη μονάρχης απάντησε: ‘Όχι. Αλλά ο κύριος δίπλα μου την ξέρει’». Ο κ. Γκρίφιν συνεχίζει: «Οι τουρίστες δεν κατάλαβαν τίποτα. Την πίστεψαν, μας προσπέρασαν και συνέχισαν τη βόλτα τους».Σχόλια