Η απίστευτη ατάκα – γκάφα από μετεωρολόγο

Η απίστευτη ατάκα – γκάφα από μετεωρολόγο

Παγκόσμιος σάλος! Οι καιρικές συνθήκες στη Συρία είναι εξαιρετικές για ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, δήλωσε Ρωσίδα μετεωρολόγος ενώ εκφωνούσε το δελτίο καιρού στον ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό, Rossiya 24.

Η ζέστη και η ηλιοφάνεια στη Συρία διευκολύνουν τις πτήσεις των ρωσικών μαχητικών, αλλά και τους βομβαρδισμούς, μας πληροφόρησε η παρουσιάστρια του ρωσικού καναλιού, έχοντας ως φόντο την εικόνα ενός μαχητικού Sukhoi Su-27:

«Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στη Συρία. Οι ειδικοί λένε ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής ήταν πολύ καλή σε σχέση με τον καιρό… Ο Οκτώβριος στη Συρία είναι προνομιακός μήνας για πτήσεις… με τις (παρούσες) μετεωρολογικές συνθήκες τα αεροσκάφη μπορούν να περάσουν κάτω από τα σύννεφα και να πραγματοποιήσουν αποτελεσματικά χτυπήματα σε στόχους στο έδαφος, αλλά και να ανέβουν ψηλότερα σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν αντιαεροπορικά πυρά».

Μετά το «πολεμικό» δελτίο καιρού, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από σχόλια που χαρακτήριζαν «αηδιαστικά» και «φρικτά» τα όσα ειπώθηκαν.Σχόλια