Η απίστευτη γκάφα στην ΕΡΤ! (Βίντεο)

Η απίστευτη γκάφα στην ΕΡΤ! (Βίντεο)

Από κάποιους ανθρώπους πιθανότατα… απουσιάζει το γονίδιο του χιούμορ και έτσι υπάρχει αδυναμία να διαχωρίσουν μια «τρολιά» όπως θα έλεγε κανείς στη γλώσσα του διαδικτύου από μία πραγματική είδηση. Όπως και να έχει χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται να χρησιμοποίησεις ως πηγή σου κάποιο site που προφανώς δεν γνωρίζεις κι ακόμα περισσότερη όταν πρόκειται να το μεταδώσεις στη δημόσια τηλεόραση. Η προσοχή έλλειψε, η γνώση έλλειψε επίσης και έτσι στην πρωινή Ενημέρωση της ΕΡΤ μετέδωσαν μία «ψεύτικη είδηση» από το γνωστό χιουμοριστικό site «Το Κουλούρι», σύμφωνα με το οποίο συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση το χαρτί κουζίνας και το πωλούσε ως χαρτί υγείας.

«Συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για χαρτί υγείας. Δεν ξέρω πως το κάναν. Αυτό που ξέρω είναι πως το μοσχοπουλούσαν στην αγορά γιατί υπήρχε έλλειψη. Το προηγούμενο διάστημα έτρεξε ο κόσμος να πήρε διάφορα. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Πατησίων έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στεφανίδου, απαντώντας και στις απορίες του κεντρικού παρουσιαστή Νίκου Αγγελίδη.

Το χιουμοριστικό κείμενο στο Κουλούρι:

«Συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση χαρτί κουζίνας και το πωλούσε ως χαρτί υγείας

Τον Θεό τους δεν είχαν επιτήδειοι, οι οποίοι συνελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα της περιοχής των Πατησίων. Όπως επιβεβαιώνει το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι που βρίσκονται πλέον υπό κράτηση, αποτελούν μέλη σπείρας, η οποία πωλούσε κομμένο χαρτί κουζίνας, ως χαρτί υγείας.

Οι κακοποιοί, φαίνεται πως θέλησαν να εκμεταλλευτούν το κλίμα πανικού των τελευταίων ημερών, το οποίο έχει αναγκάσει πολλούς συμπολίτες μας να στραφούν στα σούπερ μάρκετ, ώστε να εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. Νούμερο ένα προϊόν σε ζήτηση, είναι φυσικά το χαρτί τουαλέτας, τα αποθέματα του οποίου βρίσκονται κοντά στα όρια της εξάντλησης.

Οι πονηροί απατεώνες, βρήκαν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν αυτή την έλλειψη, παρασκευάζοντας άφθονο χαρτί υγείας, κόβοντας απλά στη μέση, ρολά κοινού χαρτιού κουζίνας. Με αυτή την ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη μέθοδο, τα μέλη της συμμορίας δημιουργούσαν τεράστιες ποσότητες χαρτιού, τις οποίες μεταπωλούσαν στη συνέχεια σε εξωφρενικές τιμές, σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα με είδη ψιλικών, καθώς και σε ιδιώτες.

Το καλά σχεδιασμένο κόλπο των επιτήδειων, ήρθε στο φως, όταν δεκάδες καταναλωτές παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στην περιοχή των οπισθίων. Έπειτα από έρευνα του κέντρου προστασίας καταναλωτών, αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για τις ενοχλήσεις αυτές ήταν η σκληρή επιφάνεια του χαρτιού. Δείγματα του χαρτιού στάλθηκαν στο Χημείο του Κράτους, όπου και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για χαρτί κουζίνας και μάλιστα ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Τέλος, οι ποσότητες χαρτιού κουζίνας που κατασχέθηκαν, θα διοχετευθούν άμεσα στις δημόσιες υπηρεσίες, όπου και θα χρησιμοποιηθούν ως χαρτί γραφής, χαρτί υγείας αλλά και ως εξισορροπητικά όσων γραφείων διαθέτουν ένα κοντύτερο πόδι και γέρνουν προς κάποια πλευρά.»Σχόλια