Οι αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλού για την απάτη που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας (ηχητικό)

Οι αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλού για την απάτη που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας (ηχητικό)

Με το «θέατρου του παραλόγου που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας», από τις μετοχές που βρήκε στο… μπαούλο της γιαγιάς του, μέχρι την… άγνωστη τεχνολογία που πούλησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί με ομόλογα των ΗΠΑ τα οποία έχουν συνολική αξία 600 δισ. δολάρια, ασχολήθηκε σήμερα ο Πέτρος Κουσουλός στο «Μεσημεριανό Ρεπορτάζ» του, από το ραδιόφωνο του Alpha 98.9.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρεται στο ρόλο του Σώρρα ως «μεσσία» που υπόσχεται ότι θα σβήσει όχι μόνο το χρέος της Ελλάδας, αλλά και τα χρέη των ιδιωτών απέναντι σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες κλπ., και μιλάει και για τη στιγμή που «τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν», όταν ο Σώρρας άρχισε να φτιάχνει γραφεία δεξιά και αριστερά, να γράφει μέλη που τον πληρώνουν κανονικά, και να δίνει σε πολίτες διαβεβαιώσεις ότι θα τους διαγράψει τα χρέη, με τις οποίες εκείνοι πάνε με τη σειρά τους στις εφορίες και ζητούν να ξεχρεώσουν.

Ακόμη, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρεται στη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, και αποκαλύπτει πως συνδέεται με το παζλ της υπόθεσης Σώρρα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Παιδοψυχιάτρου: Μάρτυρας ‘καρφώνει’ την εγκληματική οργάνωση του Σώρρα


Σχόλια