Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για την εκπομπή του

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για την εκπομπή του

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει συμφωνήσει με το κανάλι και θα βρίσκεται στο τιμόνι σειράς ντοκιμαντέρ για την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα. Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η εν λόγω εκπομπή.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη σεζόν που διανύουμε τώρα ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν 1-2 ντοκιμαντέρ να μεταδίδονται στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο και πάλι δε μεταδόθηκαν.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Δευτέρας. Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ωστόσο δεν αποκάλυψε κι εκείνος πότε θα δούμε τα ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει με την ομάδα του.

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα, είναι όμως μια σειρά από ντοκιμαντέρ! Έχουμε γυρίσει ήδη δύο επεισόδια στα οποία βλέπουμε τις ζωές κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους στην τέχνη! Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΪ, η ιδέα έρχεται από μια ομάδα που έχουμε φτιάξει και που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια»,είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς.

Σχόλια