Η Δήμητρα Λιάνη κατακεραύνωσε τον Γιώργο Παπανδρέου: Ο Γιώργος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ (video)

Η Δήμητρα Λιάνη κατακεραύνωσε τον Γιώργο Παπανδρέου: Ο Γιώργος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ (video)

Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου μίλησε στα «Καρντάσιανς» για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει αυτή την εξέλιξη δεν της αρέσει καθόλου. Μάλιστα, τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κληρονόμησε το ΠΑΣΟΚ και το διέλυσε.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 95 χρόνια χωρίς εκπροσώπηση των Παπανδρέου στο κοινοβούλιο. Και αυτό το οφείλουμε στον αγαπητό Γιώργο Παπανδρέου. Αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε το όνομα Παπανδρέου, τον φαντάζεστε χωρίς αυτό το όνομα; Όταν είπε «το ΠΑΣΟΚ, δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται» που το κληρονόμησε, ουσιαστικά, και το διέλυσε γιατί το τεμάχισε, σκέφτηκε ποτέ κανείς από εμάς, ούτε εγώ η ίδια δεν το σκέφτηκα, ότι λέγοντας αυτές τις κουβέντες ποιον φωτογράφιζε;» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Συνεχίζοντας είπε: «Όταν είσαι γιος κρατάς την παρακαταθήκη του πατέρα σου. Δεν την πετάς γιατί είσαι 34 χρόνια σ’ ένα κόμμα που σε έχει βγάλει βουλευτή, υπουργό, σε έχει κάνει άλλα δύο χρόνια Πρωθυπουργό και δεν λες ότι εγώ πάω να κάνω ένα καινούργιο κόμμα, όπως έκανε ο πατέρας μου το 74. Δεν είναι καθόλου ίδια περίπτωση. Αυτό είναι αχαριστία. Και δεν είναι δυνατόν να μη ζητάς μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ο Αντρέας δεν πίστευε πολιτικά τον Γιώργο. Όλες αυτές οι επιλογές που έκανε, τις περισσότερες τις τσαλάκωνε και τις πέταγε σ’ ένα καλάθι των αχρήστων. Θεωρούσε κακές και ανόητες τις επιλογές του γιου του».

Δείτε το video:

Παπανδρέου για Τσίπρα: «Όποιος αγαπάει την Ελλάδα οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη νέα Κυβέρνηση»

«Όποιος αγαπάει την Ελλάδα οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη νέα Κυβέρνηση», εξηγώντας πως αν δεν δώσεις κάποιος τις καλύτερες ευχές του δεν αγαπάει την Ελλάδα. Όσον αφορά στην ομοιότητα που λένε κάποιοι του Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου τόνισε ότι για πολλούς ο Ανδρέας ήταν πρότυπο και πως κάνει καλά, αν και πιστεύει πως ο καθένας είναι διαφορετικός.

Δείτε το video:

Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αποκάλυψε πως βγήκε το «Μιμή», το οποίο την ακολουθεί μέχρι σήμερα. Η ίδια εξήγησε πως ο «νονός» της ήταν δημοσιογράφος και όταν την αποκάλεσε έτσι δεν ήταν καθόλου τιμητικό.

Δείτε το video:Σχόλια