Η εχθρότητα προς τους Βρετανούς ευρωβουλευτές μετά το Brexit

Η εχθρότητα προς τους Βρετανούς ευρωβουλευτές μετά το Brexit

Bullying έχει ασκηθεί στους Βρετανούς ευρωβουλευτές αλλά και τους ομοεθνείς τους που εργάζονται στα ευρωπαϊκά όργανα, από τους συναδέλφους και υπαλλήλους της ΕΕ.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το Σάββατο η Daily Mail, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αντιμετωπίζουν με περίσσια εχθρότητα τους Βρετανούς συνάδελφους τους, στέλνοντας τους ραβασάκια που τους καλούν να «γυρίσουν πίσω στο νησί τους».

breu2

 

Σύμφωνα με την μετάδοση της  βρετανικής εφημερίδας, πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης για την αναπτυξιακή βοήθεια που παρέχει η Ένωση στην Αιθιοπία, ένας ευρωσκεπτικιστής Βρετανός ευρωβουλευτής αναγκάστηκε να αποχωρήσει υπό τον ρυθμικό ήχο κάποιων συναδέλφων του που του φώναζαν «φύγε, φύγε, φύγε» (Leave, Leave, Leave).

Σε μία άλλα περίπτωση, εργαζόμενος στην Ευρωβουλή ξεκόλλησε από τις ταχυδρομικές θυρίδες των Βρετανών ευρωβουλευτών την ταμπέλα με την ένδειξη «Ηνωμένο Βασίλειο», ενώ πριν λίγες μόλις ημέρες ένα υβριστικό γκράφιτι εμφανίσθηκε σε τοίχο πολύ κοντά στο κοινοβούλιο που καλεί τους Βρετανούς «να πάνε να γ@@ηθουν».

breu3

breu4

breu1

Διαβάστε επίσης:

Ντοκουμέντο – φωτιά του Γιούνκερ: «Μην μιλάτε στους Βρετανούς και μην ταξιδεύετε στο νησί» – Ο κρυφός «πόλεμος» με τον Τουσκ

 Σχόλια