Η εφαρμογή του προγράμματος, δημοσιονομικά & φορολογία επί τάπητος στις αυριανές συναντήσεις Τσακαλώτου με τους Θεσμούς

85 1

Για αύριο το πρωί στις 09.00 έχει οριστεί η πρώτη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους εκπροσώπους των Θεσμών, ενώ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, στις 18.00 το απόγευμα.

Αναλυτικότερα, στην πρωινή συνάντηση, στην οποία θα συμμετάσχει και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος ο συντονισμός της εφαρμογής του προγράμματος.

Στην απογευματινή συνάντηση, θα πάρουν μέρος και οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών, κ.κ. Χουλιαράκης και Αλεξιάδης, και αντικείμενο της συζήτησης θα αποτελέσουν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (οικονομικές/δημοσιονομικές εξελίξεις, προϋπολογισμός 2016, φορολογία).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.Join the Conversation

1 comment

  1. Leonidas Palaiologopoylos Απάντηση

    Αυτό το όργιο ,είναι υπουργός οικονομικών του ελαδιστάν !Κόκκινο σακίδιο μπατιροτουρίστα ,λιγδωμένος , και τσαλακωμένα ρούχα δέκα ημερών ! Ελπίζω να κάνει κανα μπανιο …..φανταστείτε να βρωμάει ιδρωτίλα και απλυσιά στα συμβούλια της συμμορίας της εγκληματικής οργάνωσης ΕΕ …!