Οι «εκλεκτοί» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Δημόσιο (Λίστα)

Οι «εκλεκτοί» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Δημόσιο (Λίστα)

Λίστα με την οποία αποδεικνύεται, κατά την ΝΔ, η άλωση του κράτους από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο σχετικός κατάλογος αναρτήθηκε λίγη ώρα πριν την συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής η οποία πρόκειται να εγκρίνει την τοποθέτηση του Φίλιππου Τσαλίδη στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο κ. Τσαλίδης υπήρξε βουλευτής της ΝΔ και στην συνέχεια μεταπήδησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Για άλωση του κράτους από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και απώλεια του «δήθεν» ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς κάνουν λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης, ο Συντονιστής ΟΔΕ Οικονομικών Υποθέσεων, Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Νικήτας Κακλαμάνης και ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς κ.Γιάννης Τραγάκης, που συμμετέχουν στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής

«Ο πρωθυπουργός, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής του, στις 8 Φεβρουαρίου 2015, είχε, με πομπώδη τρόπο, υποστηρίξει ότι “δεν είμαστε εμείς αυτοί που οικοδομήσαμε και δεν διοικήσαμε εμείς αυτό το Κράτος των πελατειακών σχέσεων και της σπατάλης και γι’ αυτό – δεν περιαυτολογώ – είμαστε οι μόνοι που μπορούμε πραγματικά να το αλλάξουμε”.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες:

pin1

pin2

pin3

 Σχόλια