Η έκρηξη του Καμπουράκη για το MEGA: «Είναι Αίσχος. Ας το κλείσουν το ρημάδι» (BINTEO)»

Η έκρηξη του Καμπουράκη για το MEGA: «Είναι Αίσχος. Ας το κλείσουν το ρημάδι» (BINTEO)»

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA, Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, σχολίασαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ξαναξέσπασαν, με τον κ. Καμπουράκη να λέει τα εξής:

«Είναι ντροπή και απαράδεκτο. Είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα. Είναι απαράδεκτο, τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή. Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό. (…) Δεν θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους εδώ, που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 ευρώ, να τους έχουν βάλει σε αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας, και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι».

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Οικονομέας λέγοντας: «Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό. (…) Το είπα και προχθές, ας το κλείσουν. Αν δεν θέλουν, δεν τους συμφέρει, ας το κλείσουν. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα, είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης».

«Ας το κλείσουν το ρημάδι, να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στις δουλειές τους, να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Είναι ντροπή. Το λέω εγώ τώρα και ας με διώξουν. Δεν μπορεί και να σε διώξουν τώρα. Έτσι που γίναμε δεν μπορεί και να σε διώξει», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.Σχόλια