«Η επιτυχία βήμα – βήμα»: Βιωματικό Σεμινάριο με τη Βίκυ Χαντζή

«Η επιτυχία βήμα – βήμα»: Βιωματικό Σεμινάριο με τη Βίκυ Χαντζή

Έχεις καταφέρει ήδη πολλά, μα κάτι σε κρατά ακόμα μακριά από το όνειρο σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μα διστάζεις. Θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου και όλο το αναβάλεις. Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου. Θέλεις να κερδίσεις το εισόδημα που σου αξίζει και να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη που σου αξίζει. Ποιος σε εμποδίζει; Μόνο ΕΣΥ.

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη ζωή σου. Αρκεί να το πιστέψεις. Η προσωπική σου ευτυχία, η επαγγελματική σου επιτυχία και ευημερία  είναι στο χέρι σου. Σταμάτα να κατηγορείς την κρίση, την οικονομία και τους άλλους και ανέλαβε 100% την ευθύνη της ζωής σου.

Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου. Κάνε την αρχή τώρα.  Έλα στο βιωματικό σεμινάριο «Η επιτυχία βήμα βήμα». Μάθε πως μπορείς να μεταμορφώσεις την ζωή σου.  Πως μπορείς να πετύχεις μεθοδικά τους στόχους σου. Να λύσεις το εσωτερικό σου χειρόφρενο και να μετατρέψεις  τους φόβους σου σε δράση.

Η δημοσιογράφος και ΝLP Μαster Practitioner Βίκυ Χαντζή, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και τα Public παρουσιάζει ένα 3ωρο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία βήμα βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης» του Tζακ Κάνφιλντ.

Του Νο #1 συγγραφέα Βest Sellers των Νew York Times!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δείτε εαν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, επισκεφθείτε την σελίδα του event στο facebook και εξασφαλίστε μια θέση στο σεμινάριο πρώτοι.Σχόλια