Η επιβεβαίωση του ereportaz.gr: «Τις επόμενες μέρες η υπογραφή των 14 περιφερειακών αεροδρομίων» δια στόματος Πιτσιόρλα

Η επιβεβαίωση του ereportaz.gr: «Τις επόμενες μέρες η υπογραφή των 14 περιφερειακών αεροδρομίων» δια στόματος Πιτσιόρλα

Τις επόμενες μέρες λοιπόν, υπογράφεται η σύμβαση για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport που αναδείχθηκε μειοδότης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας.

«Πρόκειται για πολύ μεγάλο έργο, είναι σημαντική εξέλιξη η συμφωνία… Είναι συμφωνία – σταθμός για την αναβάθμιση των υποδομών των αεροδρομίων, με ετήσια έσοδα για το κράτος και μεγάλες επενδύσεις» επισήμανε μεταξύ άλλων στον Σκάι ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

«Μπορεί το αεροδρόμιο της Σαντορίνης να είναι από τα τελευταία σε υποδομές στην Ευρώπη, όταν η Σαντορίνη είναι κορυφαίος τουριστικός προορισμός; Το κράτος δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά ιδιωτών, έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες ότι το κράτος δεν μπορεί επιτυχώς να χειριστεί αυτά τα θέματα, και δεν είναι και η δουλειά του» τόνισε ο κ. Πιτσιόρλας.

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ EREPORTAZ ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz.gr o κύβος ερρίφθη, οι –πάλαι ποτέ- «αριστερές αντιδράσεις» κάμφθηκαν και έτσι μέχρι το τέλος του χρόνου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση.
apokalupsi


Σχόλια