Οι φήμες οργιάζουν! Απάτησε η Τζολί τον Πιτ με αυτόν τον Ευρωπαίο πολιτικό; (ΦΩΤΟ)

Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα θέλουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί, να είναι συνεπαρμένη από τη γοητεία ενός πολιτικού!

Όπως αναφέρει το περιοδικό Usa Today σε εκτενές ρεπορτάζ για τα αίτια του χωρισμού «ο Ρομπ Σάτερ, βετεράνος του γκόσιπ και μπλόγκερ στο Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σάτερ «αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλιγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο».

Προς το παρόν, ο Σάτερ δεν προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες και δεν αναφέρει την εθνικότητα του Ευρωπαίου πολιτικού.

Ωστόσο, δεν είναι κρυφό, ότι η Αντζελίνα, όντως έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στο πλαίσιο κοινής ανθρωπιστικής δράσης, με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ουίλιαμ Χέιγκ.

 

1

 

Ο 55χρονος Βρετανός πολιτικός γνώρισε την Αντζελίνα το 2011 και έκτοτε ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία κοινή εκστρατεία για τις σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες στις χώρες του «τρίτου» κόσμου. Μάλιστα, όπως γράφει η Daily Telegraph, ο Χέιγκ «προσέφερε» στην Τζολί τις δύο έμπιστες βοηθούς του, ώστε να της «χτίσουν» το προφίλ της πολιτικής ακτιβίστριας.

 

2

 

Ο Χέιγκ πλέον έχει αποσυρθεί από το πολιτικό προσκήνιο, όμως επί δύο δεκαετίες ήταν από τους επιφανέστερους πολιτικούς στην Βρετανία, έχοντας διατελέσει και ηγέτης των Τόρηδων, από το 1997 έως το 2001.

 

3

55

 

Τζολί και Χέιγκ είχαν μεγάλη «χημεία» μεταξύ τους και σύμφωνα με τον «κύκλο» τους, τρέφουν απέραντο θαυμασμό ο ένας για τον άλλο…

Ο Ουίλιαμ Χέιγκ είναι παντρεμένος με την Φάιον Τζέκινς από το 1997.

 Σχόλια