Η Φώφη Γεννηματά η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπως όλα δείχνουν

Η Φώφη Γεννηματά η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπως όλα δείχνουν

Η Φώφη Γεννηματά είναι κατά πάσα πιθανότητα η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με την ολοκληρωμένη καταμέτρηση των ψήφων να της έχει δώσει σαφές και μεγάλο προβάδισμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει 13.033 ψήφους, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 6.856 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 6.197

Σε περίπτωση που κανείς από τους τρεις δεν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό, θα διεξαχθεί δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους.

Πάντως, ο κ. Κωνσταντινόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook συνεχάρη την Φώση Γεννηματά ως νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη.Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον. Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

»Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν. Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης» έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές.

 

 Σχόλια