Οι φωτογραφίες μίλησαν! Τι δείχνει ότι δεν θα πάει καλά ένας γάμος

Οι φωτογραφίες μίλησαν! Τι δείχνει ότι δεν θα πάει καλά ένας γάμος

Δεν έχει σημασία πόσο ερωτευμένο είναι ένα ζευγάρι, αν έχει σχεδιάσει άρτια τον γάμου του ή ακόμα και αν έχει αποφασίσει να αλλάξει δουλειά ο γαμπρός για να είναι κοντά στην αγαπημένη του (ή το αντίστροφο). Υπάρχουν κάποια σημάδια, κάποιες μικρές λεπτομέρειες από την μέρα του γάμου οι οποίες προμηνύουν ότι ο βίος δεν θα είναι ανθόσπαρτος και πως ο γάμος αυτός δεν θα στεριώσει.

Με πάνω από 100 γάμους και χιλιάδες φωτογραφίες στο ενεργητικό της, η φωτογράφος χρήστης του Reddit ModernDayCinderella βρήκε τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν ότι ένας γάμος δεν θα πάει καλά.

Ένα βασικό στοιχείο ότι κάτι δεν θα πάει καλά με τον γάμο, είναι όταν ο γαμπρός πασαλείφει την νύφη ή αντίστροφα με την γαμήλια τούρτα.

Μπορεί να μοιάζει ένα χαριτωμένο παιχνίδι όμως κατά βάθος κρύβει την έλλειψη σεβασμού του ενός προς τον άλλο.

Το άγχος του ζευγαριού για τον γάμο τους και οι τσακωμοί για κάτι που είναι ή θα έπρεπε να είναι η πιο ή από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους, δεν είναι καλό σημάδι.

Και άλλοι χρήστες, απαντώντας στα σχόλια της φωτογράφου, μοιράστηκαν την δική τους εμπειρία.

Ο χρήστης Conundrum1 θυμήθηκε έναν γάμο όπου όταν ρώτησαν τον γαμπρό γιατί έκανε πρόταση γάμου στη νύφη, αυτός είπε «επειδή ήταν γυμνή». Τελικά σύμφωνα με τον συγκεκριμένο χρήση ο γάμος αυτός διήρκεσε 1 1/2 χρόνο.

Η Freckle_juice_mama τονίζει σε ανάρτησή της στο Reddit ότι φίλος της ξόδεψε 50.000 δολ. για τον γάμο του με θέμα την Disney με τη νύφη να μην είναι λεπτό δίπλα του. Τελικά αυτή έφυγε μία εβδομάδα μετά.

Ο χρήστης c0de76 θυμάται μία νύφη να γελά νευρικά όταν ρώτησε ο ιερέας αν δέχεται αυτό τον άνδρα για συζυγό της.

Ο γάμος αυτός διάρκεσε έναν χρόνο.

Ο vogelarcher15 αναφέρθηκε σε έναν γάμο όπου η νύφη περιέγραφε τον εαυτό της ως τον πιο άθλιο άνθρωπο και υποσχόταν αυτό να αλλάξει από εκείνη την ημέρα. Τελικά χώρισαν μετά από έναν χρόνο.Σχόλια