Η Φρόσω Κυριάκου επιστρέφει σε ρυθμούς καθημερινότητας

Η Φρόσω Κυριάκου επιστρέφει σε ρυθμούς καθημερινότητας

Σε ρυθμούς καθημερινότητας φαίνεται πως επιστρέφει σιγά-σιγά η Φρόσω Κυριάκου, η 21χρονη συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ, στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Δυόμιση μήνες μετά το τραγικό τροχαίο, η Φρόσω Κυριάκου φαίνεται πως βρίσκει ξανά το ρυθμό της καθημερινότητάς της, αφού, μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης παρέα με φίλους, άνοιξε ξανά το λογαριασμό της στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη είχε κλείσει το λογαριασμό της στα social media, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής.

Στην τελευταία της ανάρτηση πριν το τραγικό δυστύχημα, η Φρόσω Κυριάκου, είχε κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, την παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί «Dames» στη Γλυφάδα.

«Εδω ερωτευομαστε..❤❤❤», είχε γράψει η 21χρονη στις 14 Φεβρουαρίου, τέσσερις ημέρες πριν από το δυστύχημα. Μάλιστα η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ είχε σχολιάσει: «Χα χα χα! Συνεργός εγώ!».

Σχόλια