Η γιορτή του Θέρους στην Διώνη!

Η γιορτή του Θέρους στην Διώνη!

Οι Σύλλογοι του Πικερμίου ΑΙΟΛΙΣ, ∆ΙΩΝΗ,ΠΗΓΑΣΟΣ, ΩΚΕΑΝΙΣ, Α.Ο. Πικερµίου,ΑΕΤΟΣ και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεµόνων 1ου Νηπιαγωγείου Πικερµίου, 1ου και 2ου ∆ηµοτικού Σχολείου Πικερµίου και ο  Σύλλογος Γυναικών ΙΩΝΙ∆ΕΣ διοργάνωσαν και φέτος την γιορτή του Θέρους στην Διώνη!

Βραβεύθηκαν ο  Σύλλογος Πήγασος, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας – Πικερμίου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστιοσανίδα Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης ο οποίος δεν παρέστη λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, ο Α.Ο Πικερμίου και ο Αετός Πικερμίου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αν. Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης,οι υποψήφιοι βουλευτές της Ανατολικής Αττικής με την Ν.Δ Γιώργος Αθανασιάδης και Τάκης Φύσσας,,ο δήμαρχος Ρ-Π Β.Μπουρνούς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι δημ.σύμβουλοι Δ.Φαφούτης, Σίσσυ Κατσούδα,Αντρ.Βασιλόπουλος,Γεράσιμος Βουδούρης, Χρύσα Βλαχάκη,,ο πρόεδρος του Τοπικού Πικερμίου Αρ. Μπουράνης, ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Α. Χοβαρδάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης, η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη και μέλη της τοπικής, και εκατοντάδες κόσμου.

Μετά τις βραβεύσεις ανέβηκε στην εξέδρα ο Προκόπης Πολίτης(Paco) και ξεκήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια του.Η πίστα γέμισε με επίδοξους χορευτές και η βραδιά γέμισε με τραγούδια και ωραίες μελωδίες!Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ και βίντεο ΕΔΩ

Και του χρόνου!Κ.Τ


Σχόλια