Η Γλυκιά Συμφωνία ταξίδεψε… με την Κιβωτό του Κόσμου

Η Γλυκιά Συμφωνία ταξίδεψε… με την Κιβωτό του Κόσμου

Το μουσικό ηχοχρωματικό παραμύθι του συνθέτη Γιώργου Βούκανου σε κείμενα και στίχους της Μαίρης Βούκανου, με τον Δημήτρη Πιατά, με την φιλική συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου σε σκηνοθεσία Λευτέρη Δακαλάκη και με πολλούς ακόμη νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, συνεχίζει το ονειρικό και γεμάτο «γλύκα» ταξίδι του.

Οι συντελεστές υποδέχθηκαν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο κοινό της παράστασης την πιο αγαπημένη παρέα. Ο Πατήρ Αντώνιος ήταν εκεί με παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, για να παρακολουθήσει το μουσικό έργο Γλυκιά Συμφωνία.

Η αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα, κυρίως όμως με τη δύναμη της αγάπης και προσφοράς που αποπνέει ο -τόσο αγαπητός στον κόσμο- κληρικός.

Το μουσικό έργο Γλυκιά Συμφωνία περιγράφει σε ένα ονειρικό τοπίο τις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωές της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της Γλυκιάς Συμφωνίας θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική μουσική Παράσταση για μικρούς και για Μεγάλους.Σχόλια