Οι υιοί Σαρκοζί, Τριρβελέρ σε άπταιστα… «γαλλικά»

Οι υιοί Σαρκοζί, Τριρβελέρ σε άπταιστα… «γαλλικά»

Ηλεκτρονικά «πυρά» αντάλλαξαν οι 17χρονοι υιοί Σαρκοζί και Τριρβελέρ, με αφορμή μια ανάρτηση του πρώτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Συγκεκριμένα, ο Λουί Σαρκοζί, τρόφιμος σε στρατιωτική σχολή των ΗΠΑ, αναδημοσίευσε άρθρο του ακροδεξιού περιοδικού «Valeurs Actuelles», σύμφωνα με το οποίο, ο Λεονάρ Τριρβελέρ, γιος της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Βαλερί Τριρβελέρ και εκπαιδευόμενος μάγειρας σε ΙΕΚ του Παρισιού, συνεχίζει να ζει στο Μέγαρο των Ηλυσίων, την προεδρική κατοικία των προέδρων της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο Λεονάρ Τριρβελέρ απάντησε στην… διαδικτυακή προσβολή με δική του ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Μετά την αναμενόμενη επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί, έχουμε την επάνοδο του @Sarko_Junior, που είχε φύγει να ψαρέψει ροφό. Κοινό τους σημείο: θέλουν να επιστρέψουν».

Ο Λουί Σαρκοζί δεν άργησε να απαντήσει, γράφοντας: «LOL, γιατί να θέλει κανείς να γυρίσει από τις ΗΠΑ; Αλλά κανείς δεν λέει όχι για το Μέγαρο των Ηλυσίων…».

Ο υιός Τριρβελέρ απάντησε: «Η θειά σου η Ναντίν Μορανό (πρώην υπουργός του Σαρκοζί, αντικείμενο ειρωνείας από την Αριστερά λόγω των παρωχημένων συντηρητικών της θέσεων) σου γράφει τα μηνύματα. Μόνο έτσι εξηγείται τόση αλαζονεία και τέτοια κακά γαλλικά».

Και μετά τη θεία ήρθε η αναφορά στη… μάνα, καθώς ο Λουί Σαρκοζί μνημόνευσε τη μητέρα του Λεονάρ, Βαλερί Τριρβελέρ στο επόμενο σχόλιό του: «Τουλάχιστον δεν είναι η μάνα σου… Όλοι ξέρουμε ότι έχει κάποια πείρα στο θέμα…».


Σχόλια