Η υπόθεση Δ. Καμμένου «καίει» τον Αλέξη Τσίπρα στον Γερμανικό Τύπο

Η υπόθεση Δ. Καμμένου «καίει» τον Αλέξη Τσίπρα στον Γερμανικό Τύπο

Το θέμα της παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών μετά από έντονη κριτική που του ασκήθηκε για τις προσβλητικές αναρτήσεις σε λογαριασμό του στο twitter, δεν πέρασε απαρατήρητο από μερίδα του γερμανικού τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Handelsblatt γράφει: «Ακόμη δεν πρόλαβε ο Τσίπρας να στήσει την κυβερνητική του ομάδα, και ο πρώτος παίκτης παίρνει κόκκινη κάρτα. Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του ένας υφυπουργός παραιτήθηκε εξαιτίας ενός σκανδάλου με αντισημιτικά tweets. (…)

Ήδη πριν τις εκλογές (ο Τσίπρας) δεσμεύτηκε για συνασπισμό με τους ακροδεξιούς. Αυτό κατέληξε σε ντροπιαστικό ξεκίνημα τη στιγμή που η νέα κυβέρνηση πρέπει να βιαστεί για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς δανειστές».

Σε έντονο ύφος και το σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Die Welt:«Ντροπιαστικό ξεκίνημα της νέας θητείας του Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργού της Ελλάδας. Λίγες ώρες μόνο μετά την ορκωμοσία, παραιτείται το πρώτο μέλος του υπουργικού συμβουλίου».Σχόλια