Οι υποθέσεις που είχε αναλάβει ο δικηγόρος που δέχτηκε ένοπλη επίθεση (φωτο)

Οι υποθέσεις που είχε αναλάβει ο δικηγόρος που δέχτηκε ένοπλη επίθεση (φωτο)

Ενέδρα είχαν στήσει δύο κουκουλοφόροι σε γνωστό δικηγόρο έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε στις έξι παρά τέταρτο το απόγευμα την ώρα που ο δικηγόρος έβγαινε από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο και επιχειρούσε να επιβιβαστεί στην μοτοσικλέτα του.

ΛΙΒΑΣ

Ο Αργύρης Λίβας έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις από τον αθλητικό χώρο, ενώ ήταν δικηγόρος της Βέροιας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0) και υπερασπίστηκε την ομάδα στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου αθωώθηκε η Βέροια για τις κατηγορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος. Μία ακόμα πρόσφατη υπόθεση που είχε αναλάβει ήταν η προσπάθεια του Αρη το περασμένο καλοκαίρι να ανέβει από την Γ” Εθνική στην Football League, ενώ έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας να είχε διατελέσει για ένα χρονικό διάστημα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκτοτε όμως βρέθηκε πολλές φορές αντίπαλος στα δικαστήρια με τους «ερυθρολεύκους».  Ο κ. Λίβας επίσης έχει διατελέσει και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηλιούπολης, επί προεδρίας Γιώργου Τσακογιάννη. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργύρης Λίβας, είχε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές με έναν από τους βασικούς κατηγορούμενους για το «σαπιοκάραβο» της ηρωίνης NOOR 1.


Σχόλια