Η ειρωνική απάντηση Παπανδρέου στον Νικολά Σαρκοζί

Η ειρωνική απάντηση Παπανδρέου στον Νικολά Σαρκοζί

Του την… φύλαγε του Γάλλου πρώην προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, ο Γιώργος Παπανδρέου, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για την «εκδίκησή» του, η οποία ήρθε μετά από ανάρτηση του Σαρκοζί στο Twitter, όπου τάσσεται υπέρ ενός δημοψηφίσματος.

«Ήταν λάθος να μη χρησιμοποιούν το δημοψήφισμα. Για εμάς το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια από τις προτεραιότητές μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σαρκοζί, για να λάβει ειρωνικό σχόλιο του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τα όσα συνέβησαν στις Κάννες πριν 4 χρόνια, όταν ο ίδιος είχε προτείνει τη λύση ενός δημοψηφίσματος για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός, έσπευσε να κάνει retweet την ανάρτηση του Σαρκοζί, σημειώνοντας ειρωνικά: «Τι καινοφανής ιδέα. Μπράβο Νικολά!», συμπεριλαμβάνοντας σύνδεσμο προς δημοσίευμα του Peter Spiegel των Financial Times, το οποίο αποκάλυπτε το παρασκήνιο των Καννών το 2011, όταν ο Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός, βρέθηκε αντιμέτωπος με άλλους ευρωπαίους ηγέτες, όταν πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα και τα μέτρα που θα το συνόδευαν.

tweet

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν αργότερα, ο Νικολά Σαρκοζί είχε τότε καθυβρίσει τον κ. Παπανδρέου.


Σχόλια