Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παίρνει θέση και στηρίζει Euroleague

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παίρνει θέση και στηρίζει Euroleague

Τη στήριξή της προς την Euroleague εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσή της, μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε FIBA και Euroleague. Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως στηρίζουν απόλυτα την Euroleague προτρέπουν τη FIBA να συνεργαστεί προκειμένου να μπει «τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει».

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρεται στις κρίσιμες στιγμές που διανύει το άθλημα και υπογραμμίζει πως η σύγκρουση δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία λύση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως ακολούθως:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το καλό του μπάσκετ και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και σταθερότητας του. Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στην Euroleague και προτρέπουμε τη FIBA να συνεργαστεί βάζοντας ένα τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει.

Οι στιγμές για το άθλημα είναι κρίσιμες και οφείλουμε άπαντες να προασπίσουμε τη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία του. Η σύγκρουση και ο «πόλεμος» δεν μπορούν να οδηγήσουν σε καμία λύση και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των προτάσεων. Αυτές οι αποφάσεις είναι αδιαπραγμάτευτες.Σχόλια