Η κίνηση της Adele που συγκίνησε – Επισκέφθηκε 12χρονη με εγκεφαλική παράλυση – ΦΩΤΟ

Η κίνηση της Adele που συγκίνησε – Επισκέφθηκε 12χρονη με εγκεφαλική παράλυση – ΦΩΤΟ

Την τρυφερή πλευρά της έδειξε η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πτηχή του εαυτού της την οποία σίγουρα θα λατρέψουν οι θαυμαστές της.

Η ερμηνεύτρια επισκέφθηκε ένα 12χρονο κοριτσάκι με  εγκεφαλική παράλυση από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, την περασμένη Τρίτη.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έκανε ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της για να επισκεφθεί στο σπίτι της την μικρούλα Rebecca Gibney, η οποία υποφέρει από εγκεφαλική παράλυση στο τελικό της στάδιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής.

Η μητέρα της άτυχης μικρούλας, έχει υποβάλλει ένα αίτημα στον ιστότοπο Change.org ζητώντας από την τραγουδίστρια να επικοινωνήσει με την κόρη της ή έστω να της στείλει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα. «Έχω μια πολύ άρρωστη κορούλα που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιληψία, δεν μπορεί να περπατήσει ούτε να μιλήσει, τρέφεται με σωληνάκι και πλέον είναι κατάκοιτη. Ακούει Adele από την ώρα που ξυπνάει το πρωί μέχρι τη στιγμή που κοιμάται το βράδυ. Το μόνο που ζητάω είναι η Adele να επικοινωνήσει μαζί της ή να της στείλει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για εκείνη», έγραφε η μητέρα της Rebecca στο αίτημά της.

Συγκινημένη από το αίτημα της Ιρλανδής μητέρας, η Adele έκανε κάτι παραπάνω από το να τηλεφωνήσει απλώς στην μικρή ή να της στείλει ένα γράμμα. Την επισκέφθηκε στο σπίτι της την περασμένη Τρίτη και πέρασε αρκετή ώρα μαζί της, δίπλα από το κρεβατάκι της. Μάλιστα, αντίθετα από πολλούς σταρ που βλέπουν παρόμοιες χειρονομίες σαν ευκαιρία για προβολή, η Adele δεν ειδοποίησε κανέναν δημοσιογράφο για την επίσκεψή της στο Μπέλφαστ και η καλή της πράξη έγινε γνωστή μόνο όταν η μητέρα πόσταρε δύο φωτογραφίες της 27χρονης τραγουδίστριας με την κόρη της στο Twitter.Σχόλια