Η κυβέρνηση συνεχίζει το «φλερτ» με τον Λεβέντη

Η κυβέρνηση συνεχίζει το «φλερτ» με τον Λεβέντη

Η κυβέρνηση συνεχίζει το «φλερτ» με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, να κάνει σήμερα «άνοιγμα» στην Ένωση Κεντρώων.

«Είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Είναι ένα κόμμα που έχει κάποιες θέσεις ενδιαφέρουσες», ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Μάρδας.

Ο ίδιος, ωστόσο, διευκρίνισε, ότι το ζήτημα της ενδεχόμενης συνεργασίας, έχει να κάνει με τα θεσμικά όργανα της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό.

Για το ασφαλιστικό είπε πως «αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει» προσθέτοντας ότι «η φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών είναι ένα ισοδύναμο, αλλά πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειές του» Εκτίμησε δε ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και το θέμα θα κλείσει.

Αναφορικά με το παράλληλο πρόγραμμα, ο κ. Μάρδας είπε ότι θα προχωρήσει κανονικά, παραδεχόμενος ότι «όταν το φέραμε στη Βουλή έπρεπε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

«Τα της Ευρώπης πρέπει να λύνονται με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς» σημείωσε ακόμη, εκφράζοντας με τη σειρά του με την αντίθεσή του στη συνέχιση της εμπλοκής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.Σχόλια