Η ‘κόντρα’ μέχρι τέλους ΣΚΑΪ με Γ. Μαντζουράνη και η επόμενη ημέρα

Η ‘κόντρα’ μέχρι τέλους ΣΚΑΪ με Γ. Μαντζουράνη και η επόμενη ημέρα

Ν.Π.

Όποιος θεωρεί ότι με την λήξη της διαδικασίας-παρωδία για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, σήμερα το βράδυ, θα ολοκληρωθεί το θρίλερ, είναι γελασμένος. Ο διαγωνισμός στον οποίο επέλεξε να προχωρήσει η κυβέρνηση έχει ήδη ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς μερικοί επιχειρηματίες είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα ανεξαρτήτως εάν αποκτήσουν μια από τις 4 άδειες ή όχι.

Πρόκειται για κανονικό πόλεμο ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο στην μικρή οθόνη, όσο στις εφημερίδες και το διαδίκτυο. Σε αυτόν συμμετέχουν και επιχειρηματίες οι οποίοι δεν εμπλέκονται με τον διαγωνισμό.

Χαρακτηριστικά είναι τα τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για τον δικηγόρο του Δημοσίου στο θέμα του διαγωνισμού, Γιάννη Μαντζουράνη. Σε αυτά, μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι ο γνωστός ποινικολόγος είναι και νομικός σύμβουλος της Αttica Bank από την οποία έλαβε την εγγυητική επιστολή ο υποψήφιος καναλάρχης, Χρ. Καλογρίτσας, κουμπάρος του υπουργού (κλαίω για την σύμβαση του Ελληνικού, Σπίρτζη).

Ως γνωστόν η συγκεκριμένη εγγυητική κατατέθηκε με καθυστέρηση αλλά τελικά έγινε δεκτή. Το θέμα αναδείχτηκε πρώτα από έκτακτο δελτίο του Αlpha και τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο.

Μάλιστα τα σποτ του καναλιού του Φαλήρου κάνουν μάλιστα αναδρομή στο παρελθόν και στην διαβόητη υπόθεση Κοσκωτά όπου ενεπλάκη και ο κ. Μαντζουράνης. Συνδέουν το 1989 με το 2016. Από την πλευρά του ο δικηγόρος εχει ήδη γνωστοποιήσει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη. 

Πληροφορούμαστε πάντως ότι η ιστορία θα έχει και συνέχεια. Όχι απαραίτητα με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Θα αφορά, δε, και τον χώρο της Δικαιοσύνης καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι ανώτεροι δικαστές, κυβερνητικά στελέχη αλλά και ορισμένοι δικηγόροι έχουν αναπτύξει περίεργους διαύλους επικοινωνίας. Το φθινόπωρο αναμένεται καυτό. 

Σχόλια