Οι ληστές με τους λοστούς έχουν σπείρει τον τρόμο στο Κερατσίνι

Οι ληστές με τους λοστούς έχουν σπείρει τον τρόμο στο Κερατσίνι

Τον απόλυτο τρόμο έχουν σπείρει οι ληστές με τους λοστούς στο Κερατσίνι, που δεν διστάζουν να χτυπήσουν όποιον μπει εμπόδιο στα σχέδια τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, μέσα σε λίγες μέρες τρία περιστατικά ληστειών έγιναν γνωστά, στις γειτονιές που βρίσκονται στα σύνορα Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Σε μια από τις τρεις περιπτώσεις μάλιστα υπήρξε και ο τραυματισμός διαχειριστή πολυκατοικίας που εντόπισε τον δράστη.
ΈΤΣΙ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΣΤΟΥΣ
Στόχος των ληστών όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής, είναι κυρίως οι πολυκατοικίες αλλά και σπίτια με παλιά παράθυρα, εύκολα να παραβιαστούν.
Στην περίπτωση των πολυκατοικιών οι ληστές δρουν μεθοδικά.
Με την πρώτη ευκαιρία εισέρχονται στην πολυκατοικία χωρίς να τους καταλάβει κάποιος και κρύβονται σε αποθήκες ή γκαράζ μέχρι να σιγουρευτούν πως οι ένοικοι έχουν ήδη κοιμηθεί.
Έπειτα εισχωρούν στα διαμερίσματα και αρπάζουν όσα μπορούν χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς.
ΧΤΥΠΟΥΝ ΌΠΟΙΟΝ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας διαχειριστής πολυκατοικίας που άκουσε θόρυβο από την αποθήκη και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μόλις είδε τον διαχειριστή δεν δίστασε να τον χτυπήσει δυνατά με λοστό επιχειρώντας να τον τραυματίσει σοβαρά, ώστε να τραπεί σε φυγή χωρίς να τον ακολουθήσει κάποιος. Ευτυχώς, τα τραύματα που προκάλεσε στο θύμα του δεν ήταν τόσο σοβαρά όμως δεν στάθηκε δυνατό να τον πιάσει, παρά τις προσπάθειές του.
Πηγή: Piraeus Press


Σχόλια